Junioritoiminta

Seuramme  tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden tutustua veneilyn saloihin, oppia uusia taitoja ja kokea uusia elämyksiä sekä purjehduksen riemua mukavalla porukalla.

Junioripurjehduksessa tutustutaan sekä kevytveneillä eli optimistijollilla purjehdukseen, kuten myös isompiin retkiveneisiin ja niissä toimimiseen isommalla miehistöllä. Käytännön veneenkäsittely- ja purjehdustaitojen lisäksi toiminnassa harjoitellaan mm.

  • satamissa toimimista
  • veneilysääntöjä ja turvallista vesillä liikkumista
  • vesipelastusta ja ensiaputaitoja
  • jokamiehensääntöjä sekä luonnon huomioimista

Ryhmän vetäjinä toimivat aina pitkän veneily- ja purjehduskokemuksen omaavat ohjaajat ja apuohjaajina mukana on myös pidemmälle purjehduksessa edenneitä nuoria.

Pidempään mukana toiminnassa olleille nuorille löytyy myös mahdollisuuksia tutustua useampiin venetyyppeihin sekä oman kiinnostuksen mukaan osallistua kilpailuihin, joita purjehditaan sekä kevytveneillä (yksilöpurjehdus) että isommilla kevyt- tai köliveneillä (2-10 hengen miehistöt).

Nuorten kesäleiri on yksi kauden kohokohdista. Pitkän viikonlopun mittainen leiri järjestetään seuran retkisatamassa Taulasalossa Näsijärven rannalla. Sataman suojaisa laguuni ja ilta-auringossa kylpevä rantasauna tarjoavat mahtavat puitteet nauttia luonnosta, yhdessäolosta ja leireilystä teltta- tai venemajoituksella. Lisää leiristä voit lukea täältä.

 

Lisätietoja toiminnasta:
Nuorisovastaava Jussi Järvinen, p.044 541 0047

Ajankohtaista: