Vene-71 | Jäsentiedote 27.10.2022

LASKUTUS

Laskut veneiden nostosta sekä talvitelakoinnista on lähetetty sähköpostitse. Mikäli lasku on aiheeton, laskun summa on mielestäsi virhellinen tai et ole saanut laskua lainkaan, vaikka sellainen olisi mielestäsi pitänyt tulla, ilmoitathan sähköpostitse osoitteeseen info@vene71.fi.

Laskujen maksuajat:

  • Veneen nosto lasku 14 pv
  • Talvitelakointi lasku 30 pv
SYYSKOKOUS

Vene-71 ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Seuramajalla torstaina 24.11.2022 klo 18:00. Tervetuloa.

SUOMEN PURJEHDUS JA VENEILYN GAALA

Tiedoksi, että Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n Gaala pidetään lauantaina 19. marraskuuta kello 17.30 alkaen Kalastajatorpalla. Kaikki SPV:n jäsenseurojen jäsenet ovat tervetulleita gaalaan aveceineen. Mikäli olet kiinnostunut osallistumisesta gaalaan, Ilmoittautua voi osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/1130920-380426319

Lisää tiedotteita

Vene-71 | Vartiovuorot

Vartiovuoroja olisi taas aika varata. Muistathan, että jokaisen on kaudessa tehtävä kaksi vartiovuoroa. 70+ vuotiaat on vapautettu vartiovuoroista. Varauskalenteri löytyy Jäsensivuilta kirjautumalla Vene-71 verkkopalveluun. Vartiosäännöt