Vene-71 | Jäsentiedote 27.10.2022

LASKUTUS

Laskut veneiden nostosta sekä talvitelakoinnista on lähetetty sähköpostitse. Mikäli lasku on aiheeton, laskun summa on mielestäsi virhellinen tai et ole saanut laskua lainkaan, vaikka sellainen olisi mielestäsi pitänyt tulla, ilmoitathan sähköpostitse osoitteeseen info@vene71.fi.

Laskujen maksuajat:

  • Veneen nosto lasku 14 pv
  • Talvitelakointi lasku 30 pv
SYYSKOKOUS

Vene-71 ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Seuramajalla torstaina 24.11.2022 klo 18:00. Tervetuloa.

SUOMEN PURJEHDUS JA VENEILYN GAALA

Tiedoksi, että Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n Gaala pidetään lauantaina 19. marraskuuta kello 17.30 alkaen Kalastajatorpalla. Kaikki SPV:n jäsenseurojen jäsenet ovat tervetulleita gaalaan aveceineen. Mikäli olet kiinnostunut osallistumisesta gaalaan, Ilmoittautua voi osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/1130920-380426319

Lisää tiedotteita

Vene 71 ry kokouskutsu | Sääntömääräinen syyskokous

Kokouskutsu: Vene 71 ry sääntömääräinen syyskokousAika: Torstai 24.11.2022 klo 18.00Paikka: Seuramaja Tervetuloa seuraan syyskokoukseen. Seuran toiminnan pyörittämiseen tarvitaan jatkuvasti uusia toiminnasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneita

Katsastusinfoa ja aitauluja

Mukavaa kevättä – tai kevään odotusta. Yksi alkukauden tärkeimmistä tehtävistä on veneen katsastus, josta lisää alempana. Tässä ensin muistin virkistykseksi muutama tärkeä alkukauden päivämäärä: Runkokatsastus