Vene-71 | Venepaikan hallussapito edellyttää veneen katsastusta

Moro,

Venepaikan hallussapito edellyttää veneen katsastusta, mutta katsastus on ilmainen. Sammutinhuolto maksaa 8 EUR.

Vuosikatsastukset alkavat torstaina 25.5. Samana päivänä on myös sammutinhuolto. Mikäli et itse ehdi sammutinhuoltoon, sammuttimen voi jättää vartiotilaan. Mukana tulee olla 8 EUR pussissa sammuttimeen kiinnitettynä huollon maksua varten.

Satamasääntöjen 2§ sanoo: ”Venepaikan hallussapito edellyttää veneen katsastusta ja jäsenelle kuuluvien maksujen suorittamista.”

Lisätietoa katasastuksesta osoitteessa https://www.vene71.fi/seura/katsastus/ sekä SPV:n sivulla https://spv.fi/teema/katsastus/.

Katsastusaikoja voi varata osoitteessa https://www.vene71.fi/seura/katsastus/katsastusaikavaraus/.

Mikäli yleiset katsastuspäivät eivät sovi omaan aikatauluun, katsastuksesta pitää sopia erikseen katsastajan kanssa. Katsastajien yhteystiedot löytyy seuran sivuilta osoitteesta https://www.vene71.fi/seura/katsastus/katsastajat/

Katsastuksen ajanvarauskalenterit löytyvät netistä katsastajittain.

Terveisin
Johtokunta

Lisää tiedotteita

Vene-71 | Vuosikokous 23.3.2023 klo 18:00

Vuosikokous torstaina 23.3.2023 Vene-71 ry:n sääntömääräinen Vuosikokous pidetään torstaina 23.3.2023 klo 18:00 alkaen Seuramajalla. Esityslista: TerveisinJohtokunta

Vene-71 | Jäsenmaksut, Vuosikokous

Hei, Jäsenmaksulaskun eräpäivä 24.3.2023 Saat kohta jäsenmaksulaskun. Laskut piti tulla jo helmikuun alussa, mutta pienen mokan takia laskut eivät lähteneetkään eteenpäin laskutusjärjestelmästä. Laskuissa näkyvä eräpäivä

Hyvää Joulua 2022

Vene-71 Johtokunta toivottaa kaikille Hyvää ja Rauhallista joulua! Lisäksi pari muistutusta. Alkuvuodelle 2023 on tarjolla yhteistä tekemistä niin juhlimisen kuin toimintaan liittyvän yhteimatkan puitteisa. Juhlat

Vene-71 | Tapahtumia

Alkuvuodelle 2023 on tarjolla yhteistä tekemistä niin juhlimisen kuin toimintaan liittyvän yhteimatkan puitteissa. Jäänmurtajaiset 2023 Seura järjestää lauantaina 14.1.2023 Jäänmurtajaiset juhlan viihtyissä Myllärit ravintolassa Tampereen