Katsastajakurssi maaliskuussa 2022

OLETKO KIINNOSTUNUT KATSASTAJAN TEHTÄVÄSTÄ? MAALISKUUSSA OLISI TARKOITUS JÄRJESTÄÄ KATSASTAJAJAN PERUSKURSSI TAMPEREELLA.

Lisää tietoa katsastuksesta Suomen Purhjehdus ja Veneily ry:n sivuilta…

Jos olet kiinnostunut, kerro halukkuudestasi 7.2.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@vene71.fi

Veneen katsastus on tärkeä toimenpide, sillä varmistetaan veneen kunto. Veneen vuosikatsastus tehdään usein alkukesästä. Tämän lisäksi veneeseen on tehtävä peruskatsastus vähintään joka viides vuosi.

Katsastuksen suorittavat seuran siihen valtuuttamat, katsastajakurssin käyneet katsastajat, joilla on liiton myöntämä katsastajalupa.

Jos olet kiinnostunut katsastajan tehtävästä, Tampereella ollaan Tampereen Pursiseuran aloitteesta järjestämässä katastajan peruskurssi maaliskuun viikonloppuna (la-su). Kurssin toteutuminen Tampereella edellyttää, että Tampereen veneilyseuroista löytyy riittävä määrä osallistujia.

Jos olet kiinnostunut, kerro halukkuudestasi 7.2.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@vene71.fi

SINUSTAKO KATSASTAJA?

Katsastaja on täysi-ikäinen veneilijä, jolla on riittävästi kokemusta veneilystä. Katsastaja kuuluu seuran luottamushenkilöihin ja toimii tärkeässä yhdystehtävässä veneenomistajien ja seuran johdon välillä. Katsastaja on veneilijöiden opastaja ja neuvoja veneen varustamisessa ja varusteiden käytössä. Hän on myös samalla asiantuntija veneen rakennetta ja merikelpoisuutta koskevissa kysymyksissä. Erityisen suuri merkitys katsastajilla on turvallisuusmyönteisten asenteiden ja ajattelun välittämisessä.

Peruskurssit on tarkoitettu seurojen uusille katsastajille, joilla ei ole ennestään katsastajalupaa. Kurssi sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin.

Katsastajien täydennyskurssit on suunnattu seurojen katsastajille, kun peruskurssista on kulunut kahdeksan vuotta.

Jos olet kiinnostunut, kerro halukkuudestasi sähköpostilla 7.2.2022 mennessä osoitteeseen info@vene71.fi